Regulament obligatoriu de desfasurare joc pe teren

Esti nou?!Prezinta-te.Asigura-te inainte de orice post sa fii prezentat la aceasta sectiune ,si sa citesti cu atentie si tips-urile pt un joc corect.
Post Reply
User avatar
WAR64
Site Admin
Posts: 1963
Joined: 11 Nov 2011 23:43
Location: Oradea
Contact:

Regulament obligatoriu de desfasurare joc pe teren

Post by WAR64 » 16 Oct 2014 17:21

Dupa o lunga descindere la meeting s-au hotarat urmatoarele si sa fie lege pt orice participant pe teren SAF:

1. NU se mai bauna striga pe teren
- cand cineva incepe cu suferinta ca x e nemuritor y e pe jumate z e nush cum face stres si atmosfera incordata pe teren pt toti jucatorii inclusiv cei fara nici o vina!GATA CU SUFERINTA!

2. Deasemenea coechipierilor tai NU le zici ca x din echipa adversa e nemuritor sau Y ca tu ai patit o faza in care poate nu ai vazut bine nu ai auzit bine nu ai tras bine arma nu tinteste bine sau pur si simplu e un caz in care ai prins o zona unde nu se simte aude si nu ai avut atata deminitate sa ii spui omului ca hei nu te supara dar sunt 100% ca team prins.Ca astfel pe "presupunerea ta gresita" ceilalti judeca omul si devin si ei nemuritori sau pur si simplu joaca mai dur nu e corect.

3. Nu este permisa replica " EU NU TEAM PRINS?" sau afirmatii tampite de genul! Nu mai va aruncati oameni buni ca voua va pare ca trebuia sa il prindeti in asemenea situatie e airsoft pot fi multi factori care afecteaza bila si traiectoria ei.

4. In cazut in care esti ferm convins ca colegul/oponentul tau tau a fost prins si ferm comvins ma refer la faptul ca vezi cum pica bila de pe el ... deci asta presupune sa fii aprope nu la 101010m si sa presupui ca lai prins, ai tot dreptul din lume sa ii comfirmi hitul sa ii spui nu te supara sunt 100% ca team prins pe un ton amical ... daca o spui frumos nu cred ca este cineva cine se supara

5. ESTI OBLIGAT SA II ATRAGI ATENTIA COECHIPIERULUI TAU IN CAZUL IN CARE IA UN HIT SI NU IL COMFIRMA CA NU IL SIMTE AUDE ETC!!!daca ia un hit in fuga sau nush unde pe gear si nu a observat!ESTE RESPONSABILITATEA TA daca esti 100% ca a fost prins sa il corectezi sa ii atragi atentia si sa ii spui ca esti sigur ca a fost prins ... nu dupa sa-mi zici mie(war) sau la nush care din conducere ca e nemuritor toti aveti responsabilitatea asta pt un joc mai bun!

6. In cazut unei probleme mai grave cum ar fi nemurirea cu duiumu si consideri ca nu poate astepta pana la sfarsitul jocului tragi omul laoparte si ii explici frumos incet calm problema fara sa ridici tonul fara s auda si altcineva.

7. In cazut unei nemultumiri la scenariu sau gameplay tragi frumos deoparte organizatorul si ii explici ,daca CEVA nu s-a stabilit la inceput de joc NU ABUZA! spunand ca nu e voie sau voi lamureste cu organizatorul prima data!

8. Este interzisa copilaria abuziva pe teren ... cum ar fi aruncarea diferitelor obiecte de la etaj....glume de prost gust ce pot duce la situatii grave de accidentare este responsabilitatea tuturor daca vede pe cineva sa ii atraga atentie !

9. Este interzisa distrugerea bunurilor / a terenului cum ar fi spargerea gemurilor usilor mobilierului ,intoarcerea pe dos a terenului de joc ca suntem prea creativi si ne baricadam!

10. Este interzisa deschiderea/inchiderea geamurilor , blocarea usilor!

Cine nu respecta acest regulament si se abate in mod repetat ne rezervam dreptul de a exclude individul din echipa si desigur banarea de pe teren! neacceptarea la jocuri!Va rog nu ma mai puneti in asa situatii ca am facuto odata am sa o mai fac de trebe ca nu e corect fata de altii 1 ,2 sa strice experienta airsoft.

ROG COMFIRMAREA CITIRII REGULAMENTULUI IN TOTALITATE NU ACCEPT NU AM STIUT SI NU DADACESC PE NIMENI!
La acest regulament de ordine interioare se va mai completa in functie de situatii pe teren!
Microideal Computers Oradea

-Calculatoare -Componente -Monitoare -Console - Articole Gaming -Service IT

Calea Aradului 105/a langa Imprimeria de Vest
Telefon : 0259 471 777 ; http://www.youpc.ro

http://www.vanzarioradea.ro

Post Reply