Operatiunea: Behind Enemy Lines

Postati aici idei pentru scenarii noi la jocurile de airsoft.Orice idee ,scenariu ,mod de joc ,este binevenit.
Post Reply
User avatar
Rrazak
Posts: 953
Joined: 22 Nov 2011 11:26
Location: Valea lui Mihai

Operatiunea: Behind Enemy Lines

Post by Rrazak » 17 Dec 2011 14:49


Operatiunea: Behind Enemy Lines


Data: ................................................
Locatie: ............................................
Organizator: .....................................

Descriere:

1998 - Fosta republica Iugoslava

Portavionul USS Enterprise - Marea Mediterana

Col. Jack Black, comandantul USS Enterprise primeste ordin de retragere din Marea Mediterana. Mai are de executat o singura misiune: Efectuarea unui zbor de recunoastere in zona Iugoslaviei. Trimte in misiune un F/A 18 Hornet, cu doi piloti pentru efectuarea zborului. Aparatul este doborat deasupra unei baze sarbe, pilotii se catapulteaza, ajungand la pamant in apropierea bazei.
Comandantul USS Enterprise disloca un Sea King pentru recuperarea pilotilor, care are la bord un pluton SpecOps pentru interventia la sol.
Militiile sarbe organizeaza capturarea pilotilor pentru interogatorii.

Obiective:
Piloti: rezistenta pana la sosirea TF141
Sarbii: lichidarea/capturarea pilotilor, distrugerea cutiei informatice a aparatului care contine poze incriminatoare cu activitatea militiilor
TF141: recuperarea pilotilor, capturarea cutiei informatice a aparatului care contine poze incriminatoare cu activitatea militiilor

Sistem Medic: fiecare factiune are un numar de 2-3 medici (in functie de efective). Medicii pot vindeca prin atingere, numarand pana la 30, cu voce tare. In cazul in care este atacat riposteaza, dupa care reia numaratoarea de la 0. Numarul vindecarilor este nelimitat. Medicul lovit poate fi vindecat doar de un alt medic, ori se retrage la respawn unde sta 2 minute. Nu este bleeding time, in cazul in care jucatorul nu doreste sa cheme medicul se duce la respawn de unde revine automat. Locurile de respawn vor fi marcate in teren.

Observatii:
1. Pilotii nu se pot alatura fortelor TF141, acestia trebuie gasiti de fortele care le vin in ajutor, fiind "eliberati" prin atingere. Au statii radio, doar pe receptie, ei nu pot comunica nimic pana nu sunt recuperati. Pana la recuperarea lor de TF141 pot folosi doar side-arm. Daca sun impuscati de sarbi pana la recuperarea lor de TF141 sunt considerati raniti si capturati, fiind necesara eliberarea lor de TF141 din incaperea in care sunt "cazati". Dupe ce sunt eliberati (prin atingere de oricare membru TF141) pot fi vindecati de medic si respecta regulile valabile pentru ceilalti jucatori. Misiunea lor principala este de a supravietui pana sunt recuperati si de a da indicii TF141 cu privire la locul in care se afla caseta.

2. Sarbii pot captura pilotii, pe care ii transporta intr-o incapere din baza. Fortele TF141 vor avea misiunea de a-i elibera. Pilotii pot angaja liber tinte. Caseta cu fotografii este in baza sarbilor, ascunsa (nu bagata sub pamant). Sarbii vor incerca concomitent lichidare pilotilor si pastrarea casetei incriminatoare. Caseta poate fi recuperata de la TF141, pe regula "flag down". Partea care la sfarsitul jocului detine caseta primeste punctele pentru pastrare/recuperare.

Personaje:
1. Sasha - lunetist sarb, misiunea principala: lichidarea celor doi piloti. Fara medic, doar cu respawn. Nu poate fi capturat. In cazul in care moare, jucatorul devine luptator sarb.

2. col. Lokar - comandantul fortelor sarbe, organizeaza miscarile de trupe sarbe. Fara respawn, doar cu medic. Cand este lovit asteapta interventia medicului, bleeding time nelimitat. Poate fi capturat de TF141 prin atingere de oricare jucator cat timp est ranit (sau se preda). Poate fi eliberat de sarbi prin eliminarea escortei. In cazul in care este capturat va fi transportat la exfil impreuna cu pilotii, in acest timp trebuie sa urmeze intocmai instructiunile comandantului TF141.


3. TF141 are libertate de miscare, dar, la intoarcerea spre exfil, trebuie sa forteze trecerea prin baza sarbilor. Oricum, caseta va fi dispusa in interiorul bazei, deci, pentru recuperarea ei va fi necesara angajarea fortelor sarbe.


Dress Code: sugerat, recomandat dar NU obligatoriu (asa, doar pentru feeling)

TF141: full military, cu tot se poti agata de tine. In principiu organizati sqad-urile in functie de echipamentul fiecaruia. In cap orice in afara de fes negru.

Sarbii: partial sau full military, vesta tactica doar daca ai maguri sau bile de tinut in ea, altfel fara vesta. Pe cap cagula, masca, fes negru......

Sasha: http://kepfeltoltes.hu/111001/193611_1_ ... es.hu_.jpg, dar daca doreste ghillie il inteleg

Lokar: bereta neagra

Pilotii: uniforma olive


Misiuni:
Sarbii:
1. primary objective: pastrarea casetei timp de 120 de minute (50 puncte)
2. secondary objective: capturarea pilotilor (15 puncte pt. fiecare pilot), impiedicarea TF141 sa ajunga la exfil - (35 puncte)

TF141:
1. primary objective: Recuperarea casetei (25 de puncte) si a pilotilor (30 puncte)
2. secondary objective: capturarea col. Lokar (30 puncte), eliminarea lui Sasha (30 puncte)

(in cazul expirarii celor 120 de minute de joc, se ia in calcul punctajele obtinute de fiecare factiune)


cititi-l si va rog sa-mi spuneti:
- partea in care vreti sa luptati
1. Sarbi
2. TF141

- personajul care vreti sa fiti:

1. Pilot F18 Hornet - d.na Aliex
2. Copilot F18 Hornet
3. Sasha - Achmed
4. Lokar - Rrazak

End Game, victorii:
1. Sarbii patreaza caseta timp de 120 de minute (caseta nu ajunge la exfil)
2. TF141 ajung la exfil impreuna cu pilotii si caseta in 120 de minute

Bibliografie: http://www.youtube.com/watch?v=vXuAy_dLAwg
Image
Image
me? what? when? where?
Pain is your friend. It will tell you when you are seriously injured. It will keep you awake and angry. And remind you to finish the job and get the hell home. But you know the best thing about pain? It lets you know you're not dead yet

Post Reply