bomb squad

Postati aici idei pentru scenarii noi la jocurile de airsoft.Orice idee ,scenariu ,mod de joc ,este binevenit.
Post Reply
User avatar
Rrazak
Posts: 953
Joined: 22 Nov 2011 11:26
Location: Valea lui Mihai

bomb squad

Post by Rrazak » 12 Dec 2011 15:18

In conflictul dintre tara Albastra si tara Rosie, o echipa de elita a tarii rosii ocupa un obiectiv strategic al statului albastru, pe care vor sa-l arunce in aer. In mod logic albastrii (un fel de Smurf's) trimit cea mai cea ehipa pentru a lichida atacatorii si a dezamorsa dispozitivul exploziv.
- echipe:
- echipa rosie: aparatori;
- sistem respawn (fara medic), 1 minut la punctul de respawn dupa care revine in joc
- echipa castiga daca mentin obiectivul timp de 15 minute
- echipa albastra: atacatorii
- obligatoriu medic si genist
- sistem medic, cel "mort" striga medic, medicul se apropie de mort si il tine de brat timp de 1 minut dupa care ambii revin in joc. Pe timpul vindecarii medicul nu poate executa foc decat cu pistol. "Mortul" nu executa foc pe timpul vindecarii. Medicul poate târî rănitul intr-o acoperire. Mortul se poate retrage la punctul de respawn dacă nu doreşte să cheme medic, respawn 1 min.
Daca moare medicul se retrage la respawn si sta 1 min.
- DOAR genistul poate mişca bomba, pe care o poate dezamorsa atat pe loc cât şi in altă parte dacă doreşte (o ia si o duce intr-un loc unde se pot apara). In timpul dezamorsarii genistul numara cu voce tare pana la 100 (pa sistem una mie unu, una mie doi), aprox.2 minute, timp in care nu poate executa foc si nu se poate misca. Daca genistul este lovit in acest timp, merge la respawn, si o ia de la capat, dispozitivul fiind lasat pe loc. Echipa rosie poate muta dispozitivul dar numai la locul unde a fost initial.
- echipa albastra castiga daca neutralizeaza dispozitivul in 15 minute
Image
Image
me? what? when? where?
Pain is your friend. It will tell you when you are seriously injured. It will keep you awake and angry. And remind you to finish the job and get the hell home. But you know the best thing about pain? It lets you know you're not dead yet

Post Reply