asasinii lui Vladimir Putin

Postati aici idei pentru scenarii noi la jocurile de airsoft.Orice idee ,scenariu ,mod de joc ,este binevenit.
Post Reply
Victor86

asasinii lui Vladimir Putin

Post by Victor86 » 15 Nov 2016 03:00

Dupa lovirea turnurilor gemene World Trade Center, Barack Obama decide sa isi trimita trupele in cauratea si eliminarea trupelor jihadiste numite (al-qaida) , Acestia nu au doar misiunea de a elimina trupele jihadiste ce si de a recupera diplomatul in care se afla codurile de amorsare a focoaselor nucleare detinute de al-qaida si pe care se pregatesc sa le foloseasca impotriva Americi.
La aflarea vesti ca al-qaida detine asfel de diplomat si de arme de distrugere in masa Vladimir Putin decide sa trimita cei mai buni asasini ai lui in secret sa recupereze diplomatul de comanda si focoasele nucleare , netinand cont de interventia trupelor americane si avand ca si scop doar detinerea armelor nucleare.
Acesta da ordin ca focoasele impreuna cu diplomatul care detine codurile nucleare sa fie recuperate cu orice pret in secret, iar asasinii lui avand ca scop recuperarea si asasinarea oricarei forte ostile ce le sta in cale necontand ca sunt jihadisti sau soldati americani.

-Soldatii americani (casca )
-Jihadistii (basca , esarfa ) TOTI AU CA SCOP RECUPERAREA FOCOASELOR + A DIPLOMATULUI
-Asasinii lui Putin (lunetisti )

1.Se va imparti echipa in 3 dupa cum se vede mai sus
2.Ca sa se elimine orice discutie ca doar jihadisti sau soldati nato stiu unde sunt ascunse obiectele din joc, se va duce 3 jucatori cu ele, adica cate unu din fiecare echipa
3.Daca suntem mai multi intro tabara sau alta orcare ar fi ea jucatorul care e in plus poate trece de partea lunetistilor asta facanduse la inceputul jocului
4.Fiecare obiect va trebui dus de catre 2 jucatori (exceptie fac lunetisti daca acestia vor fi doar 2) . Nu e necesar sa il care 2 ci doar sa fie in echipaj
5.Obiectele vor fi duse pe rand in baza fiecaruia, acestea putand fi si recuperate prin eliminarea jucatorilor care le pazesc .
6.Obiectele vor fi pazite doar de catre 2 jucatori ( nu 2 jucatori plecam in recuperarea celuilalt obiect si 7 campam sa nu se mai poata intra in baza inamica )
7.Atat luarea cat si recuperarea (daca va fi cazu) a obiectelor se va anunta prin statie . Sa luat primu obiect , se anunta adversaru.
8. Daca primul obiect e luat, adversarur nu are voie sa campeze locul unde se afla cel de al doilea obiect ci doar dupa luarea lui are voie sa il blocheze pe teren prin eliminarea celor care il cara , obiectul fiind lasat la locul unde cei care il cara au fost eliminati, el putand fi recuperat doar de catre cei care detin si primul obiect iar aici cealalta echipa are voie sa pazeasca obiectul dar sa pastreze o distanta de cel putin 10 metri ( nu sta 4,5 oameni calare pe obiect)
9.Se joaca cu medic + inapoi in baza daca esti eliminat
10. Obiectele le aduc eu
Sper ca va place si o sa-l jucam :)

Post Reply