Sniper hunt

Postati aici idei pentru scenarii noi la jocurile de airsoft.Orice idee ,scenariu ,mod de joc ,este binevenit.
Post Reply
User avatar
achmed
Posts: 132
Joined: 23 Nov 2011 11:05
Location: Oradea
Contact:

Sniper hunt

Post by achmed » 07 Dec 2011 16:06

Pentru scenariul asta ar fi nevoie de cel putin 4-5 sniperi. Scenariul se desfasoara in urmtorul fel:
Sniperii se gasesc intr-o locatie dinainte stabilita, de preferat intr-un capat al zonei de joc. Ghillie-ul e un "must have" in scenariul asta. O echipa formata din 10-15 vanatori porneste la atac impotriva sniperilor. Echipa de vanatori are un medic care poate da revive dupa regula numaratorii (fara a putea angaja inamicul in timpul revive-ului.). Obiectivul principal al echipei de vanatoare este de a-i face sa se retraga pe un traseu stabilit dinaintea inceperii scenariului.
.
Reguli de baza:- Sniperii se retrag pe traseul dinainte stabilit catre zona finala -se pot stabili anumite obiective (flaguri) de aparat pe traseu, pentru a fi mai usor de respectat. Sniperii nu au voie sa atinga sau sa mute flagurile, scopul lor e de a le apara cat mai mult timp posibil.
-Sniperul odata lovit, striga "mort" sau "hit" si se retrage, nu mai putin de 25-30 de metri, neavand voie sa inainteze pana in pozitia initiala.
-Sniperii trebuie sa se mentina pe pozitie cat mai mult timp posibil.
- Vanatorul lovit se retrage pana intr-un punct de respawn, sau asteapta medicul pentru revive. Medicul lovit se intoarce in respawn unde asteapta 5 minute.
-Vanatorii trebuie sa ii faca pe sniperi sa se retraga pana in punctul 0 al traseului, de unde acestia nu au voie sa se retraga. in punctul zero odata lovit sniperul este scos din joc.
-Vanatorii nu au voie sa se abata mai mult de 15 metri in stanga sau in dreapta traseului, nici sa ocoleasca pentru a lovi din spate.
-atacatorii adopta tactica atacului frontal pe tot parcursul partidei.
-Daca in decursul a o ora vanatorii nu i-au impins pana in punctul zero pe lunetisti si nu au cucerit toata steagurile de pe traseu, au pierdut partida.
-Nu se admit grenade, fumigene, petarde.
-Daca sniperii s-au retras dincolo de jumatatea traseului vanatorii isi pot muta respawnul mai aproape.

Am vazut genul asta de partida pe youtube, da sa-mi bagi picioru daca mai gasesc filmul. sunt foarte multe. Era o partida jucata in scotia si astia ii vanau nebuneste pe sniperi. Erau vreo 15 sniperi si vreo 60 de vanatori. Intr-un final reusisera sa ii scoata in afara zonei zero, dar pana in momentul respectiv fusese o nebunie pe teren. Lunetistii se retrageau incet incet, dar scoteau dintre vanatori pe banda rulanta.
La noi cine mai presteaza ca sniper?

Post Reply