Salut am o replica sniper MB-03 imitatie lemn stoc. Sincer va spun nu ma prea pricep la upgrade-uri.
Daca puteti sa imi spuneti si sa imi lasati niste link-uri pentru urpgrade la MB-03, orice ajutor este bine venit.
Astept ajutor si sfaturi de la voi.
Multumesc.
Uprgade sniper.
Re: Uprgade sniper.
Salut.
Nu vreau sa te descurajez dar pentru inceput nu recomand sa iti upgradezi sniperul,eventual o guma si teava de precizie iar dupa ce il stapanesti si te obisnuesti cu 'med-u' poti sa ii pui un set upgrade ce consta in : arc/cilindru/ghidaj arc metal si un tragaci zero trigger din metal , va creste puterea replicii pana la 170/180 m/s dar pana atunci ramai doar cu teava de precizie si o guma de hop buna.
Teava de precizie : http://www.airsoft-cluj.ro/teava-de-pre ... 3-acm.html
Guma de hop : http://www.airsoft-cluj.ro/piese-si-acc ... r-shs.html
Am atasat un site cu preturi accesibile din romania dar poti sa cauti pe google,sunt o multime de site-uri de unde poti alege. Bafta!!!
Nu vreau sa te descurajez dar pentru inceput nu recomand sa iti upgradezi sniperul,eventual o guma si teava de precizie iar dupa ce il stapanesti si te obisnuesti cu 'med-u' poti sa ii pui un set upgrade ce consta in : arc/cilindru/ghidaj arc metal si un tragaci zero trigger din metal , va creste puterea replicii pana la 170/180 m/s dar pana atunci ramai doar cu teava de precizie si o guma de hop buna.
Teava de precizie : http://www.airsoft-cluj.ro/teava-de-pre ... 3-acm.html
Guma de hop : http://www.airsoft-cluj.ro/piese-si-acc ... r-shs.html
Am atasat un site cu preturi accesibile din romania dar poti sa cauti pe google,sunt o multime de site-uri de unde poti alege. Bafta!!!
- HarsenKING
Multumesc MAESTRE!!
Nu ma descurajezi de loc, ba mai mult imi dai incredere. Cu siguranta in prima luna din an am sa achizitionez aceste 2 parti pe care mi le-ai specificat mai sus.
SNIPER 4 LIFE !!
Nu ma descurajezi de loc, ba mai mult imi dai incredere. Cu siguranta in prima luna din an am sa achizitionez aceste 2 parti pe care mi le-ai specificat mai sus.
SNIPER 4 LIFE !!

Salut, tin sa vin ca si descurajare in ce inseamna snipere, si in special cele pe arc.
Lista de upgrade-uri suna cam asa pentru a avea un sniper de care sa nu iti fie rusine.
Necesar ( tinand cont ca ai mb-03) pe sistemul de operare Marui.
- Trigger ( zero trigger) - cost arpoximativ 300 - 600 de lei
- Piston ( corespunzator trigger) - cost aproximativ 100 - 200 de lei
- Arc 160 - 170 m/s - cost .... undeva in jur a 100 de lei
- Guma Hop-up aferenta vitezei mari ( consta in duitatea gumei pentru viteze de genu) < 100 de lei
Perfectionare
- Duza de aer ( cap cilindru)
- Camera de hop aftermarket undeva intre 200<x<400 de lei
- Teava de precizie 200<x<400 de lei
- Bucse pentru stabilizarea tevii <150 de lei
- Luneta decenta ... 400<x<600 de lei
- Cilindru
- Cap de armare ( la frig risca ruperea)
De banii astia crede-ma iti iei o replica electrica cu tot cu modificari de rupe tot.
Plus dupa ce vei termina de upgradat sniperul .. vei ajunge la concluzia ca inafara de corpul replicii schimbi tot
Lista de upgrade-uri suna cam asa pentru a avea un sniper de care sa nu iti fie rusine.
Necesar ( tinand cont ca ai mb-03) pe sistemul de operare Marui.
- Trigger ( zero trigger) - cost arpoximativ 300 - 600 de lei
- Piston ( corespunzator trigger) - cost aproximativ 100 - 200 de lei
- Arc 160 - 170 m/s - cost .... undeva in jur a 100 de lei
- Guma Hop-up aferenta vitezei mari ( consta in duitatea gumei pentru viteze de genu) < 100 de lei
Perfectionare
- Duza de aer ( cap cilindru)
- Camera de hop aftermarket undeva intre 200<x<400 de lei
- Teava de precizie 200<x<400 de lei
- Bucse pentru stabilizarea tevii <150 de lei
- Luneta decenta ... 400<x<600 de lei
- Cilindru
- Cap de armare ( la frig risca ruperea)
De banii astia crede-ma iti iei o replica electrica cu tot cu modificari de rupe tot.
Plus dupa ce vei termina de upgradat sniperul .. vei ajunge la concluzia ca inafara de corpul replicii schimbi tot